GUIEM AULÍ “SIMPLEment”

DEL 18 DE SETEMBRE AL 30 D’OCTUBRE DE 2021

Guiem Aulí (Esporles, 19XX) va iniciar la seva trajectòria amb l’arribada del s. XXI. La seva obra ha estat exposada (a Mallorca) a les galeries Xavier Fiol, Horrach Moyà i Pep Llabrés Art Contemporani, així com a altres indrets fora de l’illa com: Madrid, Torino, L’Havana o Lisboa. La seva obra escultòrica també l’ha dut a col·laborar amb diferents estudis d’arquitectura, paisatgisme i interiorisme.

“SIMPLEment” és el títol que rep la seva darrera obra. Un treball que neix de l’essència de l’home i la natura, i que combina allò salvatge, allò vegetal, brutal, primitiu, la forma i la matèria. Guiem Aulí centra la seva mirada en l’essència de l’ésser humà, en el seu origen i les seves arrels, en contraposició d’un món tecnològic i globalitzat alienat de la natura.

Amb un llenguatge i estètica minimalista, l’artista ens proposa una tornada als orígens, a les percepcions que ens generen un món més primitiu, més salvatge i més simple. Així és l’imaginari de Guiem Aulí.

Esta entrada fue publicada en ALARO, General, INFORMACIÒ DE INTERES. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *